Honningbakte-rotgrønnsaker-2
Til oppskriften

Honningbakte rotgrønnsaker

Honningbakte rotgrønnsaker er en enkel rett som smaker fortreffelig som tilbehør til kylling. Ingrediensene varieres etter eget ønske. 
40-60 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell og kutt opp rotgrønnsakene i like store biter (du kan godt bytte ut noen av grønnsakene med f.eks. rødbeter, skorsonnerot, gulbeter eller pastinakk). Legg bitene i ildfast form og ha over olje, honning, sitronskall, salt og pepper.
  • Stek formen i ovn på 200 grader C i ca 35 minutter eller til grønnsakene er møre. Rør rundt i grønnsakene nå og da.
  • Rett før servering skjæres mynten i strimler og vendes inn i rotgrønnsakene.
  • Tips: Smaker helt nydelig til stekt kylling!
Kilde: frukt.no Foto: Inkognito
Print