Honningbakte-rotgrønnsaker-2

Honningbakte rotgrønnsaker

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Honningbakte rotgrønnsaker er en enkel rett som smaker fortreffelig som tilbehør til kylling. Ingrediensene varieres etter eget ønske. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell og kutt opp rotgrønnsakene i like store biter (du kan godt bytte ut noen av grønnsakene med f.eks. rødbeter, skorsonnerot, gulbeter eller pastinakk). Legg bitene i ildfast form og ha over olje, honning, sitronskall, salt og pepper.
  • Stek formen i ovn på 200 grader C i ca 35 minutter eller til grønnsakene er møre. Rør rundt i grønnsakene nå og da.
  • Rett før servering skjæres mynten i strimler og vendes inn i rotgrønnsakene.
  • Tips: Smaker helt nydelig til stekt kylling!
Kilde: frukt.no Foto: Inkognito
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest