Honningglasert lammeribbe

Honningglasert-lammeribbe1-2-1
Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Honningglasert lammeribbe

Dette er snaddermat! Lammeribbe glasert med honning og chili - det er verdt å prøve. Ribba kan stekes i ovn eller legges på grillen. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 175 grader. Sag gjerne beina på ribba slik at den blir lettere å skjære opp etter steking. Fjern overflødig fett. Legg den i en ildfast form.
  • Bland sammen honning, soyasaus, finhakket hvitløk og chili. Legg ribba i en ildfast form, og pensle dette på ribba. Strø på salt og pepper, og dekk den med aluminiumsfolie.
  • Sett ribba i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. Ta av aluminiumsfolien, pensle en gang til og stek videre i ca. 45 minutter.
  • Skru opp varmen til 225 grader, pensle på nytt og stek i ytterligere 15 minutter. Du kan også sette den under grillen noen få minutter for å få sprø overflate.
  • Server gjerne med bakt potet.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken