Meny
Honningkake-til-jul-1-1
En kake som holder seg godt og som dermed passer ypperlig å lage til jul når man oftere får gjester på besøk. 
Porsjoner8
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Visp eggeplommer og sukker godt. Tilsett myk honning og smeltet, avkjølt smør.
  • Bland det tørre og rør det inn. Vend til slutt inn stivvispede eggehviter og hell røren i godt smurt langpanne eller ildfast form ca 20x25 cm (til en kake på 8-10 porsjoner).
  • Stek kaken i stekeovnen ved 150 °C i ca 50 minutter. Avkjøl på rist.
  • Oppbevar honningkaken i tett folie, plast eller boks, den blir bare bedre om den får "modnes" - gjerne mer enn en måned.
  • Pynt eventuelt med mandler og sjokoladeglasur ved servering.
Kilde: melk.no

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter