Honningstekte-medisterboller-med-couscous-1
Til oppskriften

Honningstekte medisterboller med couscous

Honning, tørket frukt og kanel gir medisterbollene et både herlig julesmak og et eksotisk preg, og med couscous som følge føres tankene raskt til Nord-Afrika.
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

couscous

Fremgangsmåte

  • Form små runde boller av medisterfarsen, bruk gjerne en skje. Stek bollene i en varm stekepanne med margarin til de er gjennomstekte, ca. 6 minutter.
  • Kok opp vann, buljongterning, margarin, tørket frukt og kanel. Ta kjelen bort fra platen og hell i couscous. La det svelle i 5 minutter under lokk. Ta ut kanelstangen og rør godt.
  • Tilsett honning i pannen sammen med medisterbollene, og stek i ytterligere 2 minutter.
  • Medisterbollene er ferdig stekt, saftige og gyldne. Couscousen er luftig og klar til servering.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print