Meny
Hverdagsgryte med strimlet svinekjøtt
Renskåret svinekjøtt er magert og mørt. I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt, grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Rens grønnsaker. Finhakk løk og hvitløk, skjær sjampinjong i båter og papirka i terninger.
  • Fres kjøttet i en stor gryte med margarin, og krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet har fått en fin stekeskorpe.
  • Ha i sjampinjong og hvitløk. La det frese et lite minutt før du tilsetter løk og paprika.
  • Hell i buljong, crème fraîche og sennep. La gryten småkoke i 10 minutter.
Dryss over litt finhakket gressløk og server gjerne med ovnsstekte potetbåter, ris eller godt brød.
    Kilde: matprat.no Foto: Sara Johannessen

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter