Hverdagssuppe med koteletter

Hverdagssuppe med koteletter
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Hverdagssuppe med koteletter

Koteletter er forholdsvis rimelig middagsmat som kan serveres på mange ulike måter. Har du forresten tenkt på at du kan skjære kjøttet i små strimler og servere i suppe? 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Renskjær koteletter for ben og fett. Skjær resten i strimler. Skrell rotgrønnakene og skjær dem i terninger.
  • Kok opp buljong. La kjøtt, gulrot, kålrot og persillerot trekke ca. 5 minutter i buljongen.
  • Skjær vårløk i ringer og ha det i suppen. La suppen trekke i ca. 10 minutter før servering.
  • Server gjerne suppen med godt brød.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken