Hverdagssuppe med koteletter

Hverdagssuppe med koteletter

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Koteletter er forholdsvis rimelig middagsmat som kan serveres på mange ulike måter. Har du forresten tenkt på at du kan skjære kjøttet i små strimler og servere i suppe? 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Renskjær koteletter for ben og fett. Skjær resten i strimler. Skrell rotgrønnakene og skjær dem i terninger.
  • Kok opp buljong. La kjøtt, gulrot, kålrot og persillerot trekke ca. 5 minutter i buljongen.
  • Skjær vårløk i ringer og ha det i suppen. La suppen trekke i ca. 10 minutter før servering.
  • Server gjerne suppen med godt brød.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest