Hvit-asparges-med-avokadokrem-1

 

Hvit asparges med avokadokrem

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Hvit asparges er utmerket å servere som forrett. Her har vi laget en avokadokrem til. En fryd for gane og øye!
PORSJONER4

Ingredieser

Avocadokrem

Fremgangsmåte

  • Skrell aspargesen fra toppen og ned. Bruk en god potetskreller eller aspargesskreller. Kutt/brekk bort den grove nederste delen.
  • Kok opp vann i et rommelig kokekar, tilsett 2 ts salt og 1 ts sukker pr. liter vann. Legg i aspargesene og kok dem på middels varme under lokk til stilkene er knapt møre, 3 - 5 minutter, avhengig av tykkelsen.
  • Del avocadoen, ta ut steinen. Trekk av skallet eller ta ut fruktkjøttet av skallet med en skje. Mos fruktkjøttet sammen med presset sitronsaft. Sitron holder fruktkjøttet lyst. Rør inn de øvrige ingrediensene og smak til med salt og pepper.
  • Legg aspargesene på varmt fat og hell avocadokremen over den nederste delen av stilkene.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest