Hvitløkstomater

Hvitløkstomater

40-60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 220 °C.
  • Skjær tomatene i to på langs. Legg tomatene med snittsiden opp i bunnen av en stor ildfast form. Fordel timiankvister og hvitløk mellom tomatene. Drypp olivenolje over tomatene. Stek i forvarmet stekeovn i 40-45 minutter, eller til tomatene er myke og begynner å bli litt svarte på kantene.
  • Fjern og kast timian kvistene. Dryss tomatene med salt og nykvernet pepper. Pynt med ekstra timiankvister.
  • Server tomatene varme eller lune. Klem den myke hvitløkinnmaten over tomatene ved bordet.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest