Hvitvins-og-smørdampede-grønnsaker-2

Hvitvins- og smørdampede grønnsaker

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sommerens friske grønnsaker på grillen. Det er nydelig og fargesprakende tilbehør til grillmat.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens og del paprika i strimler, squash i halve skiver. Sukkererter, asparges og vårløk kan brukes hele eller delt i to.
  • Legg grønnsakene på et stort ark aluminiumsfolie. Brett opp kantene og hell over hvitvin, urter og salt. Legg på smøret.
  • Pakk folien godt sammen med skjøten opp og legg på grillristen. La grønnsakene dampe til de er møre, ca. 10-15 minutter avhengig av hvor varm grillen er.
Kilde: matprat.no Foto: Kai Nordrum
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest