Meny
Ingefær- og chilimarinert laks
Laks på grill er kjempegodt, og en god marinade gjør laksen enda bedre. I denne oppskriften er marinaden laget av ingefær, chili, hvitløk, sitrongress og olivenolje.
Porsjoner4
Ingredieser
Marinade
Fremgangsmåte
  • Varm opp grillen og skjær laksefileten i serveringsstykker.
  • Finhakk hvitløk og chili, og skjær sitrongress i små biter.
  • Riv ingefær og bland med de andre ingrediensene til marinaden.
  • Legg laksestykkene i en smurt grillform og hell marinaden over.
  • Vend laksen så den blir dekket av marinade og la den ligge i 1-2 timer i romtemperatur.
  • Dekk formen med grillfolie eller lokk og grill laksen i ca. 15 minutter til laksen så vidt er gjennomstekt.
  • Server laksen med en frisk salat det finner du her.
Bra mat for hjernen og kroppen:
  • Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer Hensley

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter