irishstew

Irish stew

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er en klassisk og verdensberømt lammerett fra Irland. Irish stew finnes i ulike varianter. I noen oppskrifter er grønnsakene most, i andre ikke. Grønnsakssortene kan også variere.  
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens kålen og skjær 3-5 cm store stykker. Dersom bogskivene er store, deler du dem i to.
  • Skrell poteter, knollselleri og gulrot og skjær dem i tykke skiver. Skrell og del løken i fire. Ha kjøtt og grønnsaker over i en gryte, hell på vann og kok opp.
  • Fjern skummet og ha i laurbærbladet og litt salt. La det småkoke i minst én time. Smak til med salt og pepper.
  • Dryss litt hakket persille over hver porsjon før servering i dype skåler.
  • Server gjerne flatbrød eller brød til.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest