italiensk sidesprang

Italiensk sidesprang

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Lammekjøtt, grønnsaker og krydder pakket inn i bakepapir og stekt i ovnen. Dette er tradisjonell tilberedningsmetode langs Middelhavet. Her samles alle de gode smakene og de forblir inne i pakken.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bløtlegg soppen og la den svelle i ca. 1/2 time. Ta den opp og tørk den med kjøkkenpapir. Tomatene flåes (dypp i kokende vann) og hakkes. Finhakk ansjosen.
  • Bruk et rektangulært bakepapir eller aluminiumsfolie (ca. 30 X 30 cm). Legg på en skive kjøtt. Fordel de andre ingrediensene over. Ha på litt olje, salt og pepper. Lukk pakkene og knytt de med hyssing. Sett pakkene i en langpanne og stek de i ovnen på nederste rille ved 225 °C i ca. 35 minutter.
  • Åpne en pakke for å se om kjøttet er ferdigkokt.
  • Tips: Du kan bruke annen sopp enn steinstopp. Server med nykokt pasta og salat. Pynt med noen hele kapers.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest