Meny
Italiensk-tradisjonell-tørrfisk-1
Tørrfisk er en stor delikatesse i Italia, og feires med tørrfiskfestivaler flere steder i landet. Selv om denne retten fremstår som svært enkel smaker den himmelsk godt. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skjær tørrfisk i porsjonsstykker.
  • Kok opp vann som er tilsatt salt og legg tørrfiskstykkene i det kokende vannet.
  • Trekk kasserollen til side og la fisken trekke til den er gjennomkokt, ca. 6 minutter, avhengig av tykkelsen på stykkene.
  • Kok potet, skrell og del i to.
  • Bland tørrfisk, potet og olivenolje sammen, og dryss med salt og grovt pepper.
  • Server straks.
Kilde: godfisk.no Foto: Eva Brænd
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter