Italienske kjøttboller i tomatsaus

Italienske kjøttboller i tomatsaus

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Oppskrift på kjøttboller kokt i en fantastisk tomatsaus med rødvin. 
PORSJONER6

Ingredieser

kjøttboller

tomatsaus

Fremgangsmåte

Kjøttboller

  • Bland kjøttdeig med brødrasp, hakket hvitløk, sennep, ketchup, oregano, salt og pepper i en stor bolle.
  • Lag teskjestore biter av kjøttdeigen og rull til kuler.
  • Ha kjøttbollene på en stekeplate og la den hvile i kjøleskapet.

Tomatsaus

  • Varm olivenolje i en stor kjele over middels varme. Stek løken i tre minutter. Deretter ha i hvitløk og stek i ca ett minutt.
  • Tilsett hermetiske tomater, tabasco, oregano og rødvin og kok opp.
  • Reduser varmen og la det småkoke i ca 15 minutter eller til sausen er redusert. Skumme av olje om nødvendig. Smak til med havsalt og svart pepper.
  • Legg kjøttbollene i kjelen, sørg for at de er dekket av sausen. La sausen koke opp og småkoke i ytterligere 15 minutter.
  • Serveres med spaghetti, kokt som anvist på pakken. Pynt med ønsket hakkede urter.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest