Italienske kjøttboller

italienske-kjøttboller
20-40 min
Enkel, Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Italienske kjøttboller

PORSJONER4 ca. 25 stk

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland kjøttdeig, løk, hvitløk, brødrasp, oliven, oregano, persille og smak til med salt og svart pepper. Bland godt med hendene.
  • Form teskjefuller av blandingen til boller. Dette er lettere hvis du ruller dem med våte hender. Varm opp litt olje i en stekepanne og stek kjøttbollene i flere omganger til de er pent brune og gjennomstekte.
På forhånd
  • Du kan lage kjøttbollene sette de tildekket i kjøleskapet og steke de når du ønsker. Eller steke de på forhånd og varme de opp igjen i ovnen på 160 °C. De kan også fryses ned etter at de er stekt og varmes opp ved behov.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken