Italienske-kjøttboller1

Italienske kjøttboller

20-40 min
Enkel, Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4 ca. 25 stk

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland kjøttdeig, løk, hvitløk, brødrasp, oliven, oregano, persille og smak til med salt og svart pepper. Bland godt med hendene.
  • Form teskjefuller av blandingen til boller. Dette er lettere hvis du ruller dem med våte hender. Varm opp litt olje i en stekepanne og stek kjøttbollene i flere omganger til de er pent brune og gjennomstekte.

På forhånd

  • Du kan lage kjøttbollene sette de tildekket i kjøleskapet og steke de når du ønsker. Eller steke de på forhånd og varme de opp igjen i ovnen på 160 °C. De kan også fryses ned etter at de er stekt og varmes opp ved behov.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest