Jægerburger

Jægerburger
Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Jægerburger

En stor, mettende og smaksrik burger passer som hånd i hanske for en sulten jeger. Om du er en sulten jeger eller ikke, prøv denne oppskriften. Den ser ikke bare kjempegod ut på bildet men er faktisk en av verdens beste burgere.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
  • Del deigen i 8. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, tynne burgere.
  • Stek bacon og legg til avrenning på kjøkkenpapir. Stek soppen.
  • Stek burgerne på sterk varme, ca. 2 minutter på hver side.
  • Varm polarbrød og fyll så med salat, rømme, burger, bacon, løk, og gelé som vist på bildet. Toppes med en kvast timian.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd 
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken