Jegerkaal-faarikaal-med-viltpreg1-2-1

Jegerkål - Fårikål med viltpreg

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Er du klar for en fårikål med smak av villmark? Einebær passer utmerket sammen med lam og gir denne fårikålen et annet preg enn den tradisjonelle utgaven.  
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del kålen i store terninger. Brun kjøtt og kål i panne, litt om gangen.
  • Legg kjøtt og kål lagvis i en leirgryte eller ildfast form med lokk. Dryss krydderet mellom lagene. Hell over vann.
  • Sett gryta i ovnen på 200 grader i 2-3 timer til kjøttet er mørt og slipper beina.
  • Server med kokte poteter.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest