Jordbærkrem

Jorbærkrem

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er en lekker og smakfull sommerdessert som passer til alle anledninger. 
PORSJONER12

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Grovhakk mandlene og del halvparten av jordbærene i små biter, resten skal benyttes til pyntingen.
  • Bløt gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter.
  • Pisk egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis.
  • Ta de bløtlagte gelatinplatene ut av vannet. Klem vannet godt ut og smelt gelatinen i det kokende vannet.
  • Visp kremfløte til luftig krem.
  • Bland eggedosis, krem og vaniljekesam, og rør inn smeltet gelatin under konstant omrøring. Vend de delte jordbærene inn i kremen og hell den over i en randform som rommer ca 1 l.
  • Sett kremen kaldt og la den stivne i minimum 4 timer.
  • Hvelv jordbærkremen over på et serveringsfat og pynt med resten av jordbærene før servering.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest