Meny
Jordskokksuppe-med-pepperstekt-kveite-1-1

Jordskokksuppe med pepperstekt kveite

Jordskokk har en spennende, søt og nøtteaktig smak som sammen med kveitefilet og kalvebrissel utgjør en fantastisk middagsrett. Imponer gjester med denne oppskriften. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Rens fennikel og del den i to. Legg delene i en kjele og fyll på olivenolje til de er dekt.
  • Tilsett skall av halvparten av sitron og stjerneanis. Smak til med salt og pepper.
  • Kok på svak varme til fennikel er mør helt igjennom.
  • Kok kalvebrissel med sjalottløk, litt hvitløk, timian, salt og pepper. Avkjøl og rens for sener og hinner, stek den lett i smør før servering.
  • Skrell jordskokk og kok møre i melk. Mos til en jevn suppe og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  • Smørdamp erter.
  • Stek kveiten og anrett den på de smørdampede erter.
  • Anrett brissel rundt fisken og hell på den skummende jordskokksuppen.
  • Stek fennikel raskt i smør og legg den over fisken. Pyntes med sort trøffel.
Kilde: godfisk.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter