Julegløggsild-2

Julegløggsild

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Det er enkelt å lage sin egen vri av påleggssild på glass, alt du trenger å gjøre er å gi den litt ekstra krydder og smak. Denne varianten vil nok imponere litt ekstra i julen. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Hell kryddersilden i en bolle og bland med julegløgg, krydder, rosiner og hasselnøtter.
  • Hell blandingen i et glass eller krukke og legg på lokk. Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.
  • Tips: Dersom du vil lage alt fra grunnen av kan du erstatte kryddersild på glass og heller bruke kryddersildfileter og lage eddiklake >>
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørense
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest