Kald-kremet-agurksuppe-2-3
Til oppskriften

Kald kremet agurksuppe

Frisk og god suppe med agurk som smaker ekstra godt f.eks. med litt finstrimlet røkelaks i. Flott å servere som forrett i høye stilige glass. 
Under 20 min
Enkel
Middag, Suppe
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Begynn med å lage brødsticks. Skjær brødskivene i 8 like store rektangler på ca. 8x1 cm. Drypp med olje og dryss på salt. Stek på 200°C i 8-10 minutter til de er gylne.
  • Skrell slangeagurkene og del i to på langs. Skrap ut frøene med en liten skje, og del opp agurken i grove biter.
  • Grovhakk vårløk og vask rucculaen.
  • Mos agurk, vårløk og ruccula sammen i foodprosessor eller blender. Spe med fløte og matyoghurt til du har fått en fin konsistens. Smak til med salt og pepper.
  • Drypp over litt olivenolje og server den kremete agurksuppen kald med brødsticks til.
Kilde: frukt.no Foto: Hot Chokolate Media
Print