Kald kremet agurksuppe

Kald-kremet-agurksuppe-2-3
Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Kald kremet agurksuppe

Frisk og god suppe med agurk som smaker ekstra godt f.eks. med litt finstrimlet røkelaks i. Flott å servere som forrett i høye stilige glass. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Begynn med å lage brødsticks. Skjær brødskivene i 8 like store rektangler på ca. 8x1 cm. Drypp med olje og dryss på salt. Stek på 200°C i 8-10 minutter til de er gylne.
  • Skrell slangeagurkene og del i to på langs. Skrap ut frøene med en liten skje, og del opp agurken i grove biter.
  • Grovhakk vårløk og vask rucculaen.
  • Mos agurk, vårløk og ruccula sammen i foodprosessor eller blender. Spe med fløte og matyoghurt til du har fått en fin konsistens. Smak til med salt og pepper.
  • Drypp over litt olivenolje og server den kremete agurksuppen kald med brødsticks til.
Kilde: frukt.no Foto: Hot Chokolate Media
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken