Kalkunbiff-med-byggryn-1

Kalkunbiff med byggryn

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Kjøp ferdige kalkunbiffer eller skjær dine egne fra en kalkunfilet. I denne oppskiften er det bereget 150 gram per biff. Byggryn med urter og saus med ingefær, hvitløk, soyasaus og granateplekjerner er spennende tilbehør. 
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Kok byggryn i 20-30 minutter, til de er myke, men fremdeles har litt motstand.
  • Stek kalkunbiffene på middels sterk varme i en stekepanne med margarin i 3-4 minutter på hver side. Ta biffene ut av pannen og la dem hvile minst 3-4 minutter.
  • Stek rødløk, ingefær, hvitløk og sukker i stekepannen og la det surre i ca. 1 minutt. Ha i soyasaus og sitronsaft. La det hele få et kjapt oppkok. Ha i halvparten av granateplekjernene.
  • Sil av vannet som eventuelt er igjen på byggrynene. Vend inn hakkede krydderurter og olje like før servering.
  • Server kalkunbiff med blandet salat.
  • * bløtlegges gjerne dagen før.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest