Kålrotstappe-med-gulrøtter

Kålrotstappe med gulrøtter

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens, skrell og del grønnsakene i jevne biter.
  • Ha alt over i en kasserolle, tilsett vann så det dekker og en god klype salt.
  • Kok grønnsakene helt møre. Hell av kokevannet og mos grønnsakene.
  • Tilsett smør og smak til med salt og pepper.
  • Skal kålrotstappen serveres til pinnekjøtt, kan du i tillegg smake stappen til med litt av sjyen fra pinnekjøttet.

Tips

  • Kålrotstappe er nydelig tilbehør til pinnekjøtt og salt og røkt mat, grove pølser og medisterkaker.
Kilde: bama.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest