Kålrotstappe

Kålrotstappe

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Kålrotstappe, eller kålrabistappe som mange kaller det, smaker svært godt til tradisjonsmat som pinnekjøtt, men prøv også gjerne til annet stekt og røkt kjøtt, sommer som vinter.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell og del kålroten i biter som kokes møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet, men ta vare på det. Mos kålroten og ha i fløte, kokevann, smør og smak til med salt, pepper og muskat.
  • Tips: Skal du servere kålrotstappe til pinnekjøtt, kan du erstatte noe av væsken med kraft fra pinnekjøttet. Du kan også erstatte noe av kålroten med et par gulrøtter eller poteter. Da blir stappen mildere på smak.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest