Kalvekarbonader-med-fløtesaus-og-agurksalat
Til oppskriften

Kalvekjøttboller med fløtesaus og agurksalat

Kalvekjøttboller med fløtesaus og agurksalat er en middag som passer de fleste.
40-60 min
Middels
Middag
Sverige
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Bland melk, brødrasp og egg i en bolle, la det svelle noen minutter. Bland i kjøttdeig, sennep, salt og pepper. Form blandingen til kjøttboller.  Brun de i smør i en stekepanne.
  • Bland fløte og melk. Smuldre i buljongterningen. Hell det i pannen med kjøttbollene og la det koke under omrøring. Rør inn soyasaus. La det småkoke i ca 6 minutter eller til biff den interne temperaturen er ca 70 ° C. Krydre med salt og pepper. Bland maisenna med litt vann og rør inn i sausen, la det koke et par minutter.
  • Server med saus, agurksalat>> og kokte poteter.
Print