Kalveragu-1

Kalveragu

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kalvekjøtt er lyst, lett, delikat og mørt kjøtt. Bruk kalvekjøtt i en ragu. Ragu betyr kjøtt skåret i terninger kokt i saus. En rett med nydelig smak på både kjøttet og sausen.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun grytekjøttet i en gryte i margari/olje. Sprøstek bacon.
  • Ha bacon over i gryta. Krydre med salt, pepper og muskat. Strø over hvetemel og tilsett hvitvin. La det småkoke ca. 15 minutter.
  • Skjær opp løk og selleri i terninger. Finhakk hvitløk.
  • Tilsett grønnsaker, kraft/buljong, hermetiske tomater, tomatpuré, rosmarin og timian i gryten.
  • La alt koke på svak varme ca. 30 minutter.
  • Stø over parmesan og havsalt til slutt.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest