Meny

Kalveschnitzel

Kalveschnitzel

Oppdatert

Under 20 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kalveschnitzel

En tradisjonell klassiker som smaker kjempegodt. Dette er festmat for mange, men kan selvsagt også nytes på en hverdag! 
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Beregn 2 tynne biffskiver til hver, ca. 1 cm.
  • Bank dem flate med bredsiden av en kniv eller en biffbanker. Smør sennep på begge sidene av kjøttstykkene, og legg et par laurbærblad på hver side. Strø på salt og pepper.
  • Varm olje i stekepanna, og legg schnitzlene i – stek i ca. 2–3 min på hver side.
  • Ta dem ut av stekepanna, og hold dem varme under et lokk. Slå hvitvin i stekepanna, tilsett ca. 1 ts sennep, og la dette få et oppkok. Rør inn smør i sausen, og hell denne over schnitzlene ved servering.
  • Server med tomatsalat.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også