Kamskjell med lime og hollandaise

Kamskjell med lime og hollandaise

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene. Vask skallene i varmt vann og varm dem på et stekebrett ved 180 °C i 5 minutter. Grill eller stek kammuslingene i 2-4 minutter og legg dem tilbake i skallene.

Saus

  • Bland 1 eggeplomn1e og 1 ss limesaft i en kjøkkenmaskin i 30 sekunder. Mens motoren går, tilsettes 45 g smeltet smør i en tynn stråle. (Ingrediensene kan også piskes i en bolle.)
  • Ha det i en bolle, ha i 1 ss hakket gressløk og smak til med salt og nykvernet, svart pepper. Ha 1 ts av blandingen i hvert kamskjell og server.
Populære oppskrifter siste uke