Kamskjell-med-urtesalat-1

Kamskjell med urtesalat

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Denne oppskriften på råmarinerte kamskjell er en spennende måte å tilberede kamskjell på. Kamskjell med urtesalat passer godt som forrett eller tapas. 
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade

Fremgangsmåte

  • Bruker du ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene>>
  • Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir.
  • Skjær kamskjellmusklene i tynne skiver og fordel dem på tallerkener.
  • Rens og skyll salat og friske urter, og legg alt på tørkepapir.
  • Marinade
  • Finhakk chili, sjalottløk og hvitløk. Riv skall og press saften av lime, og bland sammen med chili, sjalottløk, hvitløk, olivenolje og valnøttolje. Smak til med salt, pepper og frisk koriander.
  • Drypp litt marinade over kamskjellene og bruk resten over salaten. Kvern pepper over kamskjellene og server med salaten ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Per Eide
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest