Karrigryte
Til oppskriften

Karrigryte

Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken. En enkel smak av India kan få mange til å smile og få tankene til å vandre til eksotiske kryddermarkeder.
Under 20 min
Enkel
Asiatisk, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kylling i biter. Brun dem i en gryte med olje sammen med hot curry. Brun gjerne kjøttet i flere omganger slik at du får en fin stekeskorpe og unngår at kjøttet begynner å koke. Ha i løk og hvitløk, la det surre 2-3 minutter.
  • Tilsett buljong og la gryta trekke i 10 minutter. Ha paprika og purre i de siste 2 minuttene. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt mer hot currypulver dersom du ønsker gryten sterkere.
  • Server suppen med grovt brød.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Print