Karrikoteletter-med-potet-og-gronnsaksmos

Karrikoteletter med potet- og grønnsaksmos

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Karrikoteletter er en gammel "klassiker" som fortjener å løftes frem i lyset igjen. Lettvint og god hverdagsmiddag! 
PORSJONER4

Ingredieser

Potet- og grønnsaksmos

Fremgangsmåte

  • Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem i margarin 2-3 minutter på hver side på middels varme.
  • Bland eple, revet ost og karri. Fordel dette på toppen av kotelettene i pannen. Legg på lokk. Etterstek på svak varme til osten har smeltet litt.
  • Skrell poteter og del dem i biter. Kok dem noen minutter og tilsett grønnsaksblandingen. Hell av kokevannet når grønnsakene er møre. Mos poteter og grønnsaker. Spe med melk til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.
  • Server karrikoteletter med hjemmelaget potet- og grønnsaksmos.
  • * dypfryst
Populære oppskrifter siste uke