Karrisild-1
Til oppskriften

Karrisild

En frisk karrisild får du ved å tilsette eple. Prøv denne oppskriften som tar utgangspunkt i påleggssild på glass. Raskt og enkelt. 
20-40 min
Enkel
Koldtbord, Pålegg
PORSJONER4

Ingredieser

Karrisaus

Fremgangsmåte

  • Skjær vårløk i skiver, og eple og sylteagurk i terninger. Hell laken av silden og bland silden den med vårløk, eple, sylteagurk og kapers.

Karrisaus

  • Bland sammen ingrediensene til karrisausen og smak til med karri, salt og pepper. Bland karrisausen og sildeblandingen forsiktig sammen. Ha blandingen over i et glass eller krukke og legg på lokk. Karrisild kan serveres nylaget.
  • Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.
  • Tips: Dersom du vil lage alt fra grunnen av kan du erstatte kryddersild på glass og heller bruke kryddersildfileter og lage eddiklake >>
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen
Print