Kefta med lam

Kefta med lam
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 180 °C. Pensle to stekeplater lett. Ha lam, løk, hvitløk, urter og krydder i en bolle, og bland godt. Smak til med salt og pepper. Form blandingen til små kjøttboller med en skje. Legg bollene på en stekeplate. Stek bollene i 20 minutter, eller til de er brune.
  • Varm oljen i en stor stekepanne. Tilsett løk, og stek over middels varme i 5 minutter, eller til den er myk. Tilsett hvitløk, spisskummen , kanel og paprikapulver. Stek i 1 minutt. Rør inn tomater og harissa, og kok opp. Skru ned varmen, og la det surre i 20 minutter. Tilsett kjøttbollene, og la det småkoke i 10 minutter. Rør inn koriander, smak til og server.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken