Keftedes- Greske kjøttboller
Til oppskriften

Keftedes - Greske kjøttboller

Over 60 min
Enkel
Koldtbord
Hellas
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør sammen egg, brødsmuler, løk, urter, kjøttdeig og sitronsaft i en stor bolle til det er godt blandet. Fukt hendene, og form valnøttstore kjøttboller av blandingen. Klapp kjøttbollene litt ovale, og legg dem på en tallerken. Dekk kjøttbollene med et klede, og sett dem i kjøleskapet i 1 time.
  • Rull kjøttbollene i mel. Dryss av eventuelt overflødig mel. Varm oljen i en stor stekepanne over sterk varme. Stek kjøttbollene i 3-4 mjnutter på hver side til de er lekkert brune. Ikke legg i for mange kjøttboller om gangen i pannen. La kjøttbollene renne av på kjøkkenpapir.
  • Server hver kjøttbolle på en halv cherrytomat.
Print