Kinakålrull

Kinakålrull

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Lag ruller av kinakålblader og kjøttfarse til middag, eller fyll dem med potet, ratatoiulle eller hva du selv måtte ønske.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask kinakålen og del den i to. Ta av et og et blad. Skjær av det hvite slik at det grønne sitter igjen. Bland kjøttfarsen med garam masala, salt, pepper og egg. Form til små avlange ruller på 2 x 4 cm og stek dem i litt olje.
  • Kok opp vann med litt salt og blanschér (forvell) kinakålen 1–2 minutter. Pakk kjøttrullene inn i den blansjerte kinakålen. Rullene kan også serveres i for eksempel tomatsaus, brunsaus eller hvitsaus. Rullene kan også fylles med for eksempel potet, ratatouille eller selleripuré.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften