Kinakålrull

Kinakålrull
20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Kinakålrull

Lag ruller av kinakålblader og kjøttfarse til middag, eller fyll dem med potet, ratatoiulle eller hva du selv måtte ønske.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask kinakålen og del den i to. Ta av et og et blad. Skjær av det hvite slik at det grønne sitter igjen. Bland kjøttfarsen med garam masala, salt, pepper og egg. Form til små avlange ruller på 2 x 4 cm og stek dem i litt olje.
  • Kok opp vann med litt salt og blanschér (forvell) kinakålen 1–2 minutter. Pakk kjøttrullene inn i den blansjerte kinakålen. Rullene kan også serveres i for eksempel tomatsaus, brunsaus eller hvitsaus. Rullene kan også fylles med for eksempel potet, ratatouille eller selleripuré.
Kilde: frukt.no
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken