Kirsebergrilla-indrefilet

Kirsebærgrillet indrefilet

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Indrefilet marinert i kirsebærlikør høres kanskje uvant ut? Serverer du steken med kirsebærsaus i tillegg er du garantert en flott smaksopplevelse! 
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Lag marinade av kirsebærlikør, olje og pepper. Legg indrefileten i en stor plastpose og hell dette over. La den ligge i marinaden natten over, eller lenger.
  • Ta fileten ut av marinaden og grill den ved god varme til den blir fint brun rundt det hele. Snu ofte. Reduser grillvarmen og stek den videre ca. 35-45 minutter. Bruk steketermometer i midten av fileten. Fileten er ferdig når det viser 60-65° C (hvis du ønsker den medium stekt). La fileten hvile minst 15 minutter før den skjæres opp.
  • Vask og skrell grønnsakene og pakk dem med en smørklatt i aluminiumsfolie i passe porsjonspakker. Grill dem sammen med fileten i ca. 8-10 minutter.
  • Lag saus etter anvisning på pakken. Tilsett kirsebærkompott. Smak til med salt og pepper.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest