Kirsebergrilla-indrefilet
Til oppskriften

Kirsebærgrillet indrefilet

Indrefilet marinert i kirsebærlikør høres kanskje uvant ut? Serverer du steken med kirsebærsaus i tillegg er du garantert en flott smaksopplevelse! 
Over 60 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Lag marinade av kirsebærlikør, olje og pepper. Legg indrefileten i en stor plastpose og hell dette over. La den ligge i marinaden natten over, eller lenger.
  • Ta fileten ut av marinaden og grill den ved god varme til den blir fint brun rundt det hele. Snu ofte. Reduser grillvarmen og stek den videre ca. 35-45 minutter. Bruk steketermometer i midten av fileten. Fileten er ferdig når det viser 60-65° C (hvis du ønsker den medium stekt). La fileten hvile minst 15 minutter før den skjæres opp.
  • Vask og skrell grønnsakene og pakk dem med en smørklatt i aluminiumsfolie i passe porsjonspakker. Grill dem sammen med fileten i ca. 8-10 minutter.
  • Lag saus etter anvisning på pakken. Tilsett kirsebærkompott. Smak til med salt og pepper.
Print