Kjøtt-buljong-og-margbein

Kjøtt, buljong og margbein

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Tradisjonell samisk rett som varmer godt på mørke kvelder. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ha saltet i vannet og la det koke opp. Tilsett kjøttet. La det trekke ved 85° C i ca. 2 timer - til kjøttet er mørt.
  • Skum av kjøttfettet som du bruker til saus. La margbeinene koke med de siste 15-20 minuttene.
  • Skrell gulrøttene og kålroten. Skjær alle grønnsakene grovt opp og la dem koke i litt av buljongen til de er møre. Det er helt valgfritt om du vil bruke grønnsaker i denne retten!
  • Server kjøttet med margben, grønnsakene, kokte poteter og kjøttfettet. Buljongen kan du servere ved siden av, eventuelt med litt strimlet kål.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest