Meny

Kjøtt, buljong og margbein

Kjøtt-buljong-og-margbein

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kjøtt, buljong og margbein

Tradisjonell samisk rett som varmer godt på mørke kvelder. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ha saltet i vannet og la det koke opp. Tilsett kjøttet. La det trekke ved 85° C i ca. 2 timer - til kjøttet er mørt.
  • Skum av kjøttfettet som du bruker til saus. La margbeinene koke med de siste 15-20 minuttene.
  • Skrell gulrøttene og kålroten. Skjær alle grønnsakene grovt opp og la dem koke i litt av buljongen til de er møre. Det er helt valgfritt om du vil bruke grønnsaker i denne retten!
  • Server kjøttet med margben, grønnsakene, kokte poteter og kjøttfettet. Buljongen kan du servere ved siden av, eventuelt med litt strimlet kål.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også