Kjøtt-i-mørke-1

Kjøtt i mørke

40-60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kjøtt i mørket blir også kalt sosekjøtt, og den kan lages av ulike typer kjøtt. Her har vi brukt grytekjøtt av lam.  
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Lag saus etter anvisning på posen.
  • Brun kjøttet 2-3 minutter på hver side, og legg det over i sausen.
  • Skjær løken i skiver og brun raskt før den tilsettes i sausen sammen med laurbærbladet. Senk temperaturen og la det trekke i ca. 30 minutter, eller til kjøttet slipper beinet.
  • Serveres med kokte poteter, ertestuing og rørte tyttebær.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest