Kjøttboller-med-koriander-

Kjøttboller med koriander

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Disse kjøttbollene med masse smak av koriander er enkle å lage og smaker utrolig godt. Nyt dem som en av flere tapasretter med en god salat, i en pasta eller med ris og en god saus.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør kjøttdeigen godt med salt og spisskummen.
  • Fjern skorpen på brødet og riv den i mindre biter med hendene. Ha dem i en bolle og hell over melken. La trekke i 5 minutter.
  • Finhakk løk, hvitløk og koriander.
  • Bland alt sammen og rull til små kjøttboller.
  • Visp sammen egg i en dyp tallerken. Ha hvetemel i en annen tallerken. Vend kjøttbollene først i eggblandingen og deretter i hvetemelet.
  • Varm en stekepanne og ha i olje. Stek kjøttbollene på middels varme til de er gylne på begge sider. Senk varmen, sett på lokk og la bollene ettersteke i 5 minutter til er gjennomstekte.
  • Bruk den grove siden på et rivjern når du skal ha veldig finhakket løk, og den fine delen når du skal ha finhakket hvitløk.
Kilde: matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest