Kjøttboller-med-pasta-2

Kjøttboller med pasta

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Pasta og kjøttboller er en stor favoritt, spesielt blant de yngre. Kjøttdeig av svin, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm pastarett på tallerkenen. Rask, enkelt og magert. 
PORSJONER4

Ingredieser

PASTA

Fremgangsmåte

  • Bland krydder og sitronskall godt inn i kjøttdeigen sammen med egg. Form små kjøttboller med en teskje, og stek dem i margarin eller olje sammen med litt chili, til de er fint gylne.
  • Kok pasta i urtebuljong og tilsett brokkoli i buketter de tre siste minuttene av koketiden. Sil av vannet, tilsett sitronsaft og olje, nykvernet pepper og kjøttbollene med chili.
  • Server med litt revet parmesan og basilikum.
Kilde: matprat.no Foto: StudioDreyer-Hensley
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest