Meny

Kjøttboller med pasta

Kjøttboller-med-pasta-2

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Kjøttboller med pasta

Pasta og kjøttboller er en stor favoritt, spesielt blant de yngre. Kjøttdeig av svin, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm pastarett på tallerkenen. Rask, enkelt og magert. 
PORSJONER4

Ingredieser

PASTA

Fremgangsmåte

  • Bland krydder og sitronskall godt inn i kjøttdeigen sammen med egg. Form små kjøttboller med en teskje, og stek dem i margarin eller olje sammen med litt chili, til de er fint gylne.
  • Kok pasta i urtebuljong og tilsett brokkoli i buketter de tre siste minuttene av koketiden. Sil av vannet, tilsett sitronsaft og olje, nykvernet pepper og kjøttbollene med chili.
  • Server med litt revet parmesan og basilikum.
Kilde: matprat.no Foto: StudioDreyer-Hensley

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også