Kjøttboller-med-tomatsaus-og-pasta-1

Kjøttboller med tomatsaus og pasta

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Små, smakfulle kjøttboller er lette å lage og passer til mange forskjellige anledninger. Med en velsmakende saus, og litt ekstra urter og hvitløk blir hverdagskjøttbollene festmat for de fleste! Eller hva med å be til romantisk middag, med inspirasjon fra Lady og Landstrykeren! 
PORSJONER4

Ingredieser

kjøttboller

tomatsaus

Fremgangsmåte

  • Kna sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.
  • Varm olje i en stor stekepanne eller kasserolle. Ha i hvitløk og løk, og stek på middels varme til løken er myk og begynner å få en fin farge. Rør ofte. Tilsett tomater, tomatpure, sukker og buljong. Kok opp og la sausen trekke over svak varme i 10 - 15 minutter. Tilsett oliven og basilikum og smak til med salt og pepper.
  • Beregn ca. 100 g pasta per person. Her kan du bruke tagliatelle eller annen pasta. Kokes etter anvisning på pakken.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjesson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest