Kjøttboller på asiatur

Kjøttboller på asiatur
Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Kjøttboller på asiatur

Dette er enkelt forklart snarveien til de asiatiske smakene som mange liker så godt. Retten er designet for deg som har lite tid og mange baller i lufta. 
PORSJONER2

Ingredieser

  • 1 pk kjøttboller à 300 g
  • 1 pose boil-in-bag indisk ris
  • 2 ss olje til steking
  • 1 boks thai karrisaus à 500 g
  • 1 pose wokblanding dypfryst

Fremgangsmåte

  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Kok opp saus og ha i kjøttboller. La det småkoke i 5 minutter.
  • Wok grønnsakene.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken