Kjøttboller på asiatur

Kjøttboller på asiatur

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Dette er enkelt forklart snarveien til de asiatiske smakene som mange liker så godt. Retten er designet for deg som har lite tid og mange baller i lufta. 
PORSJONER2

Ingredieser

  • 1 pk kjøttboller à 300 g
  • 1 pose boil-in-bag indisk ris
  • 2 ss olje til steking
  • 1 boks thai karrisaus à 500 g
  • 1 pose wokblanding dypfryst

Fremgangsmåte

  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Kok opp saus og ha i kjøttboller. La det småkoke i 5 minutter.
  • Wok grønnsakene.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften