Kjøttboller

Kjøttboller

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg loffskivene i en bolle og dekk med kaldt vann. Klem ut så mye vann som mulig. Legg de i en stor bolle med all kjøttdeigen, persille, mynte, løk, spisskummen, egg og ost. Smak til med salt og pepper.
  • Kna blandingen for hånd i 2-3 minutter til den er smidig. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter.
  • Ha melet på en tallerken. Fukt hendene og rull en strøkne spiseskje av blandingen til boller.
  • Varm opp oljen til middels. Vend kjøttbollene i melet. Frityrstek i flere omganger i 3-5 minutter eller til de er pent brune og gjennomstekte. La de renne av på tørkepapir. Serveres varme.
Populære oppskrifter den siste uken