Kjøttboller

Kjøttboller

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg loffskivene i en bolle og dekk med kaldt vann. Klem ut så mye vann som mulig. Legg de i en stor bolle med all kjøttdeigen, persille, mynte, løk, spisskummen, egg og ost. Smak til med salt og pepper.
  • Kna blandingen for hånd i 2-3 minutter til den er smidig. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter.
  • Ha melet på en tallerken. Fukt hendene og rull en strøkne spiseskje av blandingen til boller.
  • Varm opp oljen til middels. Vend kjøttbollene i melet. Frityrstek i flere omganger i 3-5 minutter eller til de er pent brune og gjennomstekte. La de renne av på tørkepapir. Serveres varme.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest