Kjøttdeig- og grønnsaksgryte

Kjøttdeig- og grønnsaksgryte

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Denne retten faller i smak hos de fleste, og er en ypperlig hverdagsmiddag.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Fres farsen kornete i en stekepanne. Bruk en gaffel til å knuse den med. Skrell stangselleri og gulrøttene, del de i tynne skiver. Skrell og hakk løk og hvitløk. Ha stangselleri, gulrøtter, løk og hvitløk i pannen. La det frese med en stund.
  • Krydre med salt, pepper, paprika og oregano.
  • Tilsett de hakkede tomatene. La retten småkoke til den begynner å tykne. Tilsett maiskorn, og la de bli gjennomvarme.
  • Skyll og hakk persillen. Bland den i gryten like før servering.

VARIASJON

  • Tilsett ytterligere l boks hakkede tomater og noe mer krydder. Da får du en ypperlig pastasaus til 8 personer.
  • Server gjerne retten med brød som dyppes i sausen. Kokte poteter eller ris passer også godt til.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest