Meny
Kjøttdeig- og grønnsaksgryte-
Denne retten faller i smak hos de fleste, og er en ypperlig hverdagsmiddag.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Fres farsen kornete i en stekepanne. Bruk en gaffel til å knuse den med. Skrell stangselleri og gulrøttene, del de i tynne skiver. Skrell og hakk løk og hvitløk. Ha stangselleri, gulrøtter, løk og hvitløk i pannen. La det frese med en stund.
  • Krydre med salt, pepper, paprika og oregano.
  • Tilsett de hakkede tomatene. La retten småkoke til den begynner å tykne. Tilsett maiskorn, og la de bli gjennomvarme.
  • Skyll og hakk persillen. Bland den i gryten like før servering.
Variasjon: Tilsett ytterligere l boks hakkede tomater og noe mer krydder. Da får du en ypperlig pastasaus til 8 personer.
    Server gjerne retten med brød som dyppes i sausen. Kokte poteter eller ris passer også godt til.

      Share on facebook
      Share on pinterest
      Share on email

      Populære oppskrifter