Kjøttdeig- og grønnsaksgryte
Kjøttdeig- og grønnsaksgryte

Kjøttdeig- og grønnsaksgryte

Denne retten faller i smak hos de fleste, og er en ypperlig hverdagsmiddag.

Tid: 20 -40 min
Grad: Enkel
Rett: Middag

Ingredienser

Porsjoner: 4
Skriv ut

SLIK GJØR DU

  1. Fres farsen kornete i en stekepanne. Bruk en gaffel til å knuse den med. Skrell stangselleri og gulrøttene, del de i tynne skiver. Skrell og hakk løk og hvitløk. Ha stangselleri, gulrøtter, løk og hvitløk i pannen. La det frese med en stund.
  2. Krydre med salt, pepper, paprika og oregano.
  3. Tilsett de hakkede tomatene. La retten småkoke til den begynner å tykne. Tilsett maiskorn, og la de bli gjennomvarme.
  4. Skyll og hakk persillen. Bland den i gryten like før servering.

VARIASJON

  1. Tilsett ytterligere l boks hakkede tomater og noe mer krydder. Da får du en ypperlig pastasaus til 8 personer.
  2. Server gjerne retten med brød som dyppes i sausen. Kokte poteter eller ris passer også godt til.