Kjøttdeiggryte Giniling Guisado

Kjøttdeiggryte Giniling Guisado

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kjøttdeiggryte Giniling Guisado. Filippinsk mat er et spennende bekjentskap på norske middagsbord. Giniling er en enkel rett med kjøttdeig som gir et lite, men godt inntrykk av hva det filippinske kjøkkenet kan by på, med milde, avstemte smaker.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm litt av oljen i en stekepanne og stek kjøttdeigen på høy varme til den er har fin farge. Bruk stekespaden eller en gaffel til å dele den i små biter. Ha den over i en sil og la den renne godt av seg.
  • Kok ris som anvist på pakken.
  • Skrell og kutt grønnsaker i små biter. Varm resten av oljen i stekepannen og fres grønnsakene i ca 2 minutter på høy varme. Tilsett kjøttdeig, vann, soyasaus og fiskesaus. Senk varmen, sett på lokk og la retten trekke til potetene er møre. Smak til med salt og pepper.
  • Server giniling sammen med kokt ris, gjerne med litt ekstra soyasaus ved siden av.
Kilde: matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest