Kjøttkaker med feta

Kjøttkaker med feta
PORSJONER24 kaker

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ha loffskivene i en bolle, dekk med vann og klem ut så mye vann som mulig. Ha loffen i en bolle sammen med kjøttdeig, bladpersille, mynte, løk, egg, pepper og 1/2 ts salt. Kna blandingen for hånd i 2- 3 minutter, jevn ut klumper av kjøttdeig og eventuelle store loffbiter med fingrene. Blandingen skal være jevn og slippe bollen. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter.
  • Ha melet på en tallerken. Ta en strøken spiseskje av kjøttdeigblandingen og rull til en avlang pølse som klappes flat i hånden. Legg en osteterning i midten og en ny, flatklemt porsjon kjøttdeig oppå osten. Klem kjøttdeigen sammen i begge ender og rull til en 6 cm avlang kjøttkake. Gjenta med resten av kjøttdeigen.
  • Varm opp 2 cm olje i en tykkbunnet kjele til 180 °C eller til en loffterning blir gyllen på 15 sekunder. Vend kakene i hvetemel, rist av det overflødige og stek dem i flere omganger i 3- 5 minutter eller til de er brune og gjennomstekte. Legg dem til avrenning på krøllet tørkepapir. Serveres varme.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken