Kjøttkaker-med-ost-og-persille

Kjøttkaker med persille og ost

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Lag disse kjøttkakene til middag, kveldskos eller sett de på festmenyen. De er lekre å se på, og smaker nydelig.
PORSJONER4

Ingredieser

Saus

Fremgangsmåte

  • Skjær loffskiven i terninger, og dynk den med lunkent vann. Legg den til side. Rens, skyll og finhakk vårløken. Skyll og tørk persillen. Finhakk den. Varm 1 ss olje i en stekepanne. Fres vårløk og persille, og sett det til side. Riv osten grovt.
  • Klem vannet ut av brødterningene. Ha de i en bolle sammen med kjøttdeig, karbonade og ost. Tilsett vårløkblandingen, og rør inn egg, salt og pepper. Form farsen til 8 kjøttkaker.
  • Smelt smøret i en stekepanne. Stek kakene på middels sterk varme i 15-20 min.

Saus

  • Kok ut stekepannen med hvitvin. Rør inn fløte, og la sausen få et oppkok. Smak til med soyasaus, sherry og hvit pepper.

tilbehør

Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest