Kjøttsuppe

Kjøttsuppe-1
Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Kjøttsuppe

Hva passer vel bedre en kald og våt dag enn glohet kjøttsuppe? Denne suppen kan varieres i det uendelige, og du kan tilsette grønnsaker og kjøtt etter sesong, tilgjengelighet, og - ikke minst - din egen smak. 
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøtt i terninger. Kok opp vann og ha i kjøttet. La det koke opp på ny, skum av og senk varmen. La kjøttet trekke til det er mørt, ca. 1 time.
  • Ha grønnsaksterninger og buljongterning over i gryten med kjøttet.
  • La suppen småkoke i ca. 15 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper, og dryss over finhakket timian før servering.
  • Server suppen med flatbrød eller ferskt brød og smør.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken