Meny
Klassisk fiskesuppe
Prøv denne klassiske fiskesuppen på en kald høstkveld. Du kan velge din favorittfisk enten det er hyse, torsk eller steinbit, alle passer i denne suppen. 
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Skjær fisken i terninger og halvparten av gulrot i tynne strimler.
  • Skjær sellerirot, persillerot og resten av gulrot i små terninger.
  • Smelt smør, rør inn mel og spe med fiskekraft til en klumpfri suppe.
  • Tilsett grønnsaksterningene og kok suppen i ca. 15 minutter.
  • Ta grønnsakene ut av suppen.
  • Press saft av sitron og rør sammen karri, kajennepepper, eggeplomme og kremfløte.
  • Rør blandingen inn i suppen og gi den et raskt oppkok under omrøring.
  • Tilsett fisk og gulrotstrimler, og la suppen trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.
  • Smak til med salt.
  • Server suppen med gressløk drysset over, og med brød ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter