Klippfisk-i-langpanne-1

Klippfisk i langpanne

40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Bacalao er perfekt når du skal lage mat til mange, især i langpanne. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 175 grader.
  • Skjær klippfisk i serveringsstykker. Skjær potet, løk og hvitløk i skiver, paprika i strimler og finhakk chilipepper.
  • Legg klippfisk, løk, poteter og paprika lagvis i langpannen. Dryss chili og hvitløk mellom lagene.
  • Visp sammen tomatjuice og olje og hell sausen over i langpannen. Dryss pinjekjerner på toppen.
  • Stek midt i ovnen ca. 1 time.
  • Server klippfisk fra langpannen med brød og eventuelt salat til.
Kilde: godfisk.no Foto: Alf Børjesson
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest